Ma is elúsztam a teendőimmel kicsit, így elég későn érkeztem. Takarítás éppen befejezve és megjött Dominika a Swarovski kristályokkal. Még fel se ocsúdtam és már este 6 óra lett és jöttek a golfozó nők is. Átrendezés, hogy mindenki elférjen félkörben és már kezdődtek is a mára szervezett előadások.

Oltványi Kati Kaszás Andreát és Randi Andit szervezte be mára. Összejöttünk vagy harmincan és az egyetlen fiú is (Cristhoper, 8 hónapos) szemmel láthatólag jól szórakozott. Az előadókkal kialakult beszélgetés nagyrészt a társkeresés körül forgott: ebben mindenki érintve volt vagy érintett. Tapasztalat volt bőven :)

Így kezdük az MGNE estet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És ezt látta az, aki fél tízkor benézett a kávézóba a Fő utcáról.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nekem nagyon bejön ez a nyüzsgés. Dumálunk, eszünk, iszunk, újabb programokat is kitalálunk. Most valaki azt az ötletet adta, hogy hívjam meg a környező iskolákat rendhagyó irodalom órára. Tetszik, csak még nem tudom, hogy legyen.

10 óra volt, mikor elmentek az utolsó vendégek. Ekkor még átmentem megismerkedni a bal oldali szomszédommal aki fodrász és ő is éppen akkor zárt. Nagyon jó fej, biztos, hogy jó szomszédok leszünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyveskavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr402245332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása