2010.10.04. 22:16
Megcélozzuk a minőséget a sörkorcsolya fronton is
Nem vagyok ennyire precíz általában, de most megnéztem mi a sörkorcsolya hivatalosan. Eddig úgy gondoltam, hogy az, amit a sörhöz eszünk és jól esik. Nem tévedtem sokat a Felszolgálás minilexikona szerint: Zsíros, sós étel, amelyre jól csúszik a sör. Ilyen lehet: a körözött, az ajókagyűrű, a különböző pogácsák, sóskifli, stb.
Nos, akkor legyen valami finom dolog.
Például lesz Obatzer, ami a németeknél olyan elterjedt, mint nálunk a körözött, rendszerint szerepel a sörözők étlapján. Nem diétás étel, sörhöz remek.
Azután körözött természetesen.
És még falatok is lesznek, klasszikus fogvájós módszerrel. Ehhez kerestem jó minőségű alapanyagot amik ma meg is érkeztek: házi készítésű sajtok és kolbászok a Lile családi gazdaságból.
Roppant szimpatikus házaspáré a Lile és remek dolgokat termelnek és készítenek. Sok közös rendezvényünk volt már, a legutóbbi borkóstolón is az ő termékeik arattak osztatlan sikert a borok mellett. Most Hédi ráadásul olyan kedves volt, hogy a városban járva útba ejtett és elhozta a rendelésemet.
Tehát a szerdai sörkóstolón az ő natúr, fokhagymás, kapros és füstölt sajtjukból és kolbászukból készülnek a sörfalatok a minőségi alapanyagok jegyében.
2 komment
Címkék: minőség sörkorcsolya sörkóstoló lile
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.