Kicsit messziről indítom a történetet (ez szokásom sajnos): Néhány hónapja egy KKV-knak szóló konferencián összefutottam Massányi Kingával és percek alatt össze is hoztuk a némileg rendhagyó irodalmi est sorozat ötletét. Nem ismertük egymást, de mikor kiderült, hogy övé a Gombdinasztia már régi ismerősnek éreztem. Ismertem a honlapját és tetszett is, bár még nem kellett igénybevennem.

Később összeültünk és megszületett a konkrét  irodalmi est sorozat ami kicsit rendhagyó. Az első darabja augusztus 26-án lesz a Könyves Kávézóban. Különlegesek ezek az estek, mert az irodalmi alakokról szólnak, a művek hangulatát mutatják be összekapcsolva olyan öltözékekkel amik a korabeli ruhák napjainkra adoptált darabjai (mind ma is viselhető egyedi darab).

Meghívó az estre

A bejegyzés trackback címe:

https://konyveskavezo.blog.hu/api/trackback/id/tr922233517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása